Frakt och leverans

Alla våra paket sänds från Frankrike till den europeiska zonen.

Leveranser till det franska fastlandet, Korsika och Monaco, Schweiz och medlemsländerna i Europeiska unionen. Vi råder dig att omgruppera dina artiklar i en beställning. Vi kan inte säkert gruppera två skilda beställningar och du kommer att behöva betala frakt för var och en av dem. Vi försöker ta särskild hänsyn avseende vart och en av våra paket, så att de kan levereras korrekt, med hänsyn till miljöpåverkan (ingen extra förpackning, återvinning av skydd, etc. ..). Oavsett den valda metoden för frakt, kommer vi att så snart som möjligt tillhandahålla en länk som gör det möjligt att spåra leveransen av ditt paket online. Våra priser är fasta, vilket innebär att fraktkostnaden inte kommer att förändras oavsett antalet artiklar som som din beställning innehåller. Fraktkostnader inkluderar förpackningar, hantering och porto.

Leverans och speditör:

Vi skickar inom 48 timmar efter att ha mottagit och validerat din beställning. Generellt får du ditt paket inom 5-10 dagar.(DPD) Vi är inte ansvariga för speditörens förseningar. Fast avgift på KR99

Internationell frakt:

För länder utanför EU och DROM-COM (DOM-TOM). För beställningar utanför Europa levererar vi från Japan. Vi skickar inom 48 timmar efter att ha mottagit och validerat din beställning. Generellt får du ditt paket inom 4-12 dagar. Vi levererar med EMS , inklusive spårbarhet av din beställning. Observera att vi inte är ansvariga om ditt paket är föremål för tullavgifter, dessa avgifter måste du betala själv. Fast pris KR290

Leveranstid:

De beställda produkterna vars tillgänglighet är “i lager” levereras inom 24 eller 48 timmar efter mottagandet av betalning, till den adress som anges av köparen. De beställda produkter vars tillgänglighet “Tillgängliga för beställning” levereras inom 15 till 30 dagar efter mottagandet av betalning, till den adress som anges av köparen. sjojungfrufena.com kommer att göra allt för att uppfylla leveransvillkor som tidigare nämnts på webbplatsen i enlighet med våra regler och villkor och vid behov i enstaka fall kan vi komma att göra delleveranser i händelse av försenad leveranser från leverantörer för förhindra förseningar av hela beställningen.

Råd avseende leverans av kollit:

Steg 1:

Om speditören uppvisar ett paket i dåligt skick eller med trasiga band eller med tejp från speditören indikerar det att det öppnats under transporten. Ett råd: vägra ta emot paketet så att den återgår till sjojungfrufena.com och kontakta oss för att förvarna oss. Mark på kollits sida orsaken till din vägran att ta emot t.ex. kollit refuserades i mycket dåligt skick innan signering. I det fall paketet accepteras trots råden ovan kommer sjojungfrufena.com inte acceptera eventuell tvist.

Steg 2:

När speditören levererar och presenterar paketet, öppna det för att säkerställa att det kan anses vara ett accepterat kolli. Många människor markerar samtidigt som de skriver “med reservation för uppackning”, det betyder ingenting och har dessutom ingen rättslig giltighet.

Steg 3:

Underteckna aldrig utan att ha fattat ditt beslut, efter lämplig inspektion.